Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus
Slide 3 jFlow Plus

BENVINGUTS A LA WEB DE NOGUÉ

 

jardineria i paisatgisme · floristeria · centre de jardineria El Camp

Les plantes han estat lligades des de sempre a la nostre existència. No només ens han proporcionat aliments, medicaments i matèries primàries que han servit com a base pel nostre desenvolupament, sinó que són els únics éssers vius capaços de captar l’energia del sol per fabricar matèria orgànica i alliberar oxigen. És evident doncs que depenem més nosaltres d’elles que elles de nosaltres. 

Tot i això, des de l’inici dels temps hem tingut la necessitat de projectar la natura a través de les nostres idees. Fins i tot ara volem portar la natura a casa, cultivant plantes el propòsit de crear un entorn agradable. El disseny de paisatge i la jardineria, per tant, d’alguna manera sempre han estat lligats a nosaltres. Aquestes dues pràctiques es poden considerar tant art com ciència, ja que es requereix observació, planificació, creativitat i organització, però amb una dificultat afegida, que es treballa amb éssers vius, i s’ha de tenir en compte els seus processos mitjançant un control de l’espai i del factor temps, a més de la necessitat de seguir una sèrie de criteris arquitectònics, agronòmics, sociològics i mediambientals.

Nosaltres tenim clar aquets conceptes i no només ens encarreguem de modificar les característiques visibles, físiques i anímiques d’un espai d’acord a les necessitats que es requereixen, sinó que també les mantenim per que les seves propietats perdurin en el temps.


jardineria nogue logo

Germans Nogué, C.B

Tel. 938570724

Mvl. 616431247

Mvl. 680688972

info@nogue.cat

      Avís legal
JARDINERIA

Inici
Serveis
Contacte

FLORISTERIA

Inici
Productes
Contacte

EL CAMP

Inici
Productes
Contacte

facebook jardineria nogue

el tercer paisatge